Bewust-wording

Week van  Bewust-wording

Soms wil je even tijd om voor jezelf zaken op een rij te krijgen

Je loopt al tijden met een vraag rond, een gevoel van onrust, een behoefte aan betekenis of het besef dat het tijd is voor een verandering.
Dan is het belangrijk om je bewust te worden van wat werkelijk je vraag is.  Om te onderzoeken wat echt  belangrijk is voor jou. Op zoek naar je werkelijke vraag, onder de voor de hand liggende vragen. 

Daar heb je rust en ruimte voor nodig. Daarvoor zul je mentaal en fysiek in balans moeten komen.
Ver weg van de alledaagse drukte werk je op deze bijzondere plek in Italië aan die balans.

Dan kan ook het antwoord ontstaan.  Dat antwoord zit al in jezelf, maar je hebt rust en ruimte nodig om daar bij te komen. Je maakt tijd voor zelfreflectie, tijd voor bezinning en tijd om te ontdekken wat jouw antwoord is.

In deze week van bewust-wording maken we gebruik van stilte-oefeningen, reflectieve oefeningen, 1 op 1 – en groepsgesprekken, lichaamsgerichte oefeningen, creativiteit en systemische technieken.

5-daagse training en workshop (10 dagdelen); we starten op maandagochtend  en eindigen op vrijdagavond.

7 dagen all-inclusive verblijf in Casa Ochetto, vanaf zondagmiddag  tot zaterdagmiddag.

Trainers: Jolanda Kok, natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in stressmanagement therapie en in lichaamsgerichte therapiën (voor meer info zie: www.touchfitpraktijk.nl) en Peter Kramers, ondernemer en zelfstandig trainer en coach.

Prijs € 895,- inclusief  verblijf op basis van vol pension (verblijf in een tweepersoons-kamer), 10 dagdelen training en workshop, bedlinnen, handdoeken en mogelijke transfer van het treinstation naar Casa Ochetto. Niet inbegrepen zijn reiskosten en reisverzekering.

Data
, training en workshop
De data voor 2019 worden later bekend gemaakt.

verblijf 
Worden nader bekend gemaakt.

Meer informatie • reserveren, bel of mail Peter Kramers voor meer informatie of het reserveren van deze training 06 26 38 43 26 • info@casaochetto-events.nl

Gun jezelf een week van wellness voor lichaam en geest. Geniet van de rust en de ruimte voor jezelf. En van tijd, tijd om stil te staan, tijd voor reflectie, tijd om vragen helder te krijgen, tijd en aandacht om antwoorden te vinden, tijd om de diepte in te gaan, tijd om weer met jezelf te verbinden, tijd voor iets nieuws.