Faciliteiten

De accommodatie is van hoog niveau en ligt geheel vrij op 2,5 hectare eigen terrein. Volop privacy dus. De boerderij is in stijl en met respect voor de omgeving gerestaureerd – veel bestaande materialen zijn hergebruikt om het authentieke karakter van het huis te bewaren – en is geschikt voor een verblijf van 18 personen. De weldadige stilte hier op het Italiaanse platteland, ademt een bijzondere rust.

keuken op de 1e verdieping een van de slaapkamers op de BGEr zijn 2 gemeenschappelijke ruimtes voorzien van alle comfort, ‘Piantorre’ op de begane grond en ‘Monte’ op de eerste verdieping, 2 keukens – waarvan 1 grote, bijna professioneel ingerichte, op de 1e verdieping – 9 tweepersoons slaapkamers – waarvan 4 op de begane grond en 5 op de eerste verdieping. Alle slaapkamers, op één na, hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet; er is één dubbele slaapruimte op de eerste verdieping met een gezamenlijke badkamer. Verder is er een groot overdekt balkon, een buitenterras, een veranda, een tuin en een zwembad dat vanaf eind mei tot en met september te gebruiken is.

Plattegrond Casa Ochetto 1e Verdieping Plattegrond Casa Ochetto BG

Vanuit de twee gemeenschappelijke ruimtes, de veranda en de binnentuin heb je een weergaloos uitzicht op de dorpjes in de omgeving en in de verte de Alpen. Tot ver in de zomer zijn besneeuwde bergtoppen te zien. Op heldere dagen zijn zelfs de Monviso en de Zwitserse Monte Cervinia (Matterhorn) te zien.

 

Overige faciliteiten zijn, o.a.:
Wifi (overal, maar niet in de slaapkamers); Flipboard; Centrale Verwarming in beide gemeenschappelijke ruimtes en in alle slaapkamers; een ruime garderobekast op elke slaapkamer; een houtkachel bij de zithoek van Monte; lange (eet)tafels in beide gemeenschappelijke ruimtes, op het balkon en buiten op het terras; parasols en ligstoelen bij het zwembad.